今日は肉味噌ラーメンです^_^
もやしと挽肉を生姜たっぷり、豆板醤たっぷり、酒、みりんで炒めます。
塩、胡椒、味噌も必要に応じて適量!
冷蔵庫に残り物のキムチがあったので、
それも。
同時に卵を茹でる^_^
麺を湯がいて、スープとあえる。
上に写真の肉もやし炒めをのせて、
卵をのせて胡麻をふりかけて完成!
美味しいよね〜^_^
生姜が最高。
わけぎがあれば、わけぎも入れましょう!
カナダに居ても
どこに居ても作れる簡単な料理^o^
※味噌ラーメンは一つしかなかったので、
写真の私のは塩ラーメンにのせてます。。
=========================
11th July
Today's dinner is "MIKUMISOMOYASHI RAMEN"
I used bean sprouts,ginger,ground pork,garlic,plenty.
saute that with sake,mirin,boiled beans chili souse in a fly pan.
Add salt and pepper,miso as needed.
In my case I used leftover kimuchi in a fridge.
Meanwhile,I boiled an egg and put the kettle on.
Boiled noodle put in a soup and put fried ingredients on the soup.
And furthermore,I must remember put a egg and sesame on.
Ginger taste is really nice.
This is very easy recipe.
We can make it everywhere, of course CANADA.
0 件のコメント:
コメントを投稿