7.13.2014

インスタント麺で簡単!もやし肉味噌ラーメン^ ^




今日は肉味噌ラーメンです^_^

もやしと挽肉を生姜たっぷり、豆板醤たっぷり、酒、みりんで炒めます。
塩、胡椒、味噌も必要に応じて適量!

冷蔵庫に残り物のキムチがあったので、
それも。

同時に卵を茹でる^_^

麺を湯がいて、スープとあえる。
上に写真の肉もやし炒めをのせて、
卵をのせて胡麻をふりかけて完成!

美味しいよね〜^_^
生姜が最高。

わけぎがあれば、わけぎも入れましょう!

カナダに居ても
どこに居ても作れる簡単な料理^o^

※味噌ラーメンは一つしかなかったので、
写真の私のは塩ラーメンにのせてます。。

=========================
11th July

Today's dinner is "MIKUMISOMOYASHI RAMEN"
I used bean sprouts,ginger,ground pork,garlic,plenty.
saute that with sake,mirin,boiled beans chili souse in a fly pan.
Add salt and pepper,miso as needed.

In my case I used leftover kimuchi in a fridge.

Meanwhile,I boiled an egg and put the kettle on.

Boiled noodle put in a soup and put fried ingredients on the soup.
And furthermore,I must remember put a egg and sesame on.

Ginger taste is really nice.

This is very easy recipe.
We can make it everywhere, of course CANADA.



0 件のコメント:

コメントを投稿